آمار

تعداد نشریات27
تعداد شماره‌ها390
تعداد مقالات2,893
تعداد مشاهده مقاله2,386,509
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,605,959
گلستانی, عاطفه, رستگار, سمیه. (1396). تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار. سامانه نشریات, 40(2), 53-62. doi: 10.22055/ppd.2017.13118
عاطفه گلستانی; سمیه رستگار. "تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار". سامانه نشریات, 40, 2, 1396, 53-62. doi: 10.22055/ppd.2017.13118
گلستانی, عاطفه, رستگار, سمیه. (1396). 'تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار', سامانه نشریات, 40(2), pp. 53-62. doi: 10.22055/ppd.2017.13118
گلستانی, عاطفه, رستگار, سمیه. تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار. سامانه نشریات, 1396; 40(2): 53-62. doi: 10.22055/ppd.2017.13118


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.